100 DAGER ÅPENT KJØP / GRATIS BYTTE / 1-4 DAGER LEVERING / FRI FRAKT O/1000
Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

FitMag RSS

Har du lyst på en bestilling med Better Bodies til innkjøpspris?Da må du bevise for oss at du tar gode produktbilder av deg selv i treningsklær. Send oss bilder eller link til din instagram profil der du har dine beste bilder. Hvis vi mener du er kvalifisert til så tar vi kontakt med deg. Du får da bestille en ordre fra hovedlageret til Better Bodies til innkjøpspris mot at du tar gode produktbilder som vi kan bruke. Lykke til!

Les mer

Vi søker etter nye "shop by brand" bilder på vår forside. Hvis du har ett eller flere bilder du tror kunne passer så send de til oss på instagram eller på e-post (post@fitstyle.no) for best kvalitet. Hvis vi syntes det passer så vil vi bruke ditt bilde på vår forside.Vi tar også gjerne imot gode produkt bilder som vi kan bruke i vår produkt visning av produktene i nettbutikken. 

Les mer

Nå har vi kampanje og gir alle våre kunder 1 pakke med sukrin gold 250g med på kjøpet. Kampanjen gjelder for kjøp over 600,- kr og ved å dele vårt bilde under på instagram. Kopier bildet under og legg det ut på din instagram konto og tagg oss med @fitstyle_no. Når du bestiller så skriver du ditt instanavn i kommentarfeltet så sender vi med en pakke gratis med din bestilling. Les mer om sukrin gold HER

Les mer

Alle som handler i vår nettbutikk i hele januar kan vinne hele sitt kjøp.Vinneren blir kontaktet 1 februar og får refundert hele sitt kjøp inn på sin konto.Jo flere kjøp i januar jo flere sjanser!Masse lykke til!

Les mer

#1Treningsstrikkene fra Booty Builder er ett must å ha i treningsbagen, i veska eller kofferten på ferie. Med disse strikkene kan du få den perfekte rumpa. Benytt strikkene rundt knærne når du gjør hip thrusters og knebøy, eller bruk dem til egne øvelser for å styrke muskulaturen i kroppen. Treningsstrikkene kommer i sett av 4 stk og er alle merket med motstandsnivå i forskjellige farger fra ekstra lett til tung. De leveres i en lekker rosa pose for å enkelt kunne fraktes til og fra trening. Båndene er av naturgummi av høy kvalitet som verken krøller seg eller lukter.   LES...

Les mer

Nyheter

FitStyle Exclusive

Better Bodies  Bara
Levity  Monster Bcaa
Bakemix  Mandelmel

OppskriftUkens instagram bilde”><style=3 must have

RabattVinn”><style=Gratis sukrin

SHOP BY BRAND

Miiego Booty Builder”> <style=Bara Sport Bodylab
Barebells Better Bodies”> <style=Levity Smartshake


trust


FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

facebookInstagram

Betalingsmetoder
Salg

Utilgjengelig

Utsolgt