100 DAGER ÅPENT KJØP / GRATIS BYTTE / RASK LEVERING / FRI FRAKT O/1000
Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1
3 produkter du bare MÅ ha!

3 produkter du bare MÅ ha!

#1
Treningsstrikkene fra Booty Builder er ett must å ha i treningsbagen, i veska eller kofferten på ferie. Med disse strikkene kan du få den perfekte rumpa. Benytt strikkene rundt knærne når du gjør hip thrusters og knebøy, eller bruk dem til egne øvelser for å styrke muskulaturen i kroppen. Treningsstrikkene kommer i sett av 4 stk og er alle merket med motstandsnivå i forskjellige farger fra ekstra lett til tung. De leveres i en lekker rosa pose for å enkelt kunne fraktes til og fra trening. Båndene er av naturgummi av høy kvalitet som verken krøller seg eller lukter.  

LES MER OG BESTILL HER

Booty Builder

 #2
Er du glad i å høre på musikk til treningen så er disse ørepluggene fra Levity ett must have produkt! Disse er trådløse, lette og sitter enkelt i øret uten ledninger som er i veien når du skal trene. Ørepluggene er selvfølgelig svettesikre og har opptil 3 timer med musikk. Det følger også med en praktisk og genial ladeboks til ørepluggene som gir deg opptil hele 9 timers bruk uten og lade i kontakt. Bare legg pluggene i boksen og de lades i lomma.

LES MER OG BESTILL HER


Levity Øreplugger

 

#3
Flytende kalk fra Strength Sport Nutrition gir ett kjempe godt grep akuratt som vanlig kalk og sitter lenger på enn den vanlige kalken. Med flytende kalk så slipper man alt støvet og man slipper å legge ifra seg kalk på seg selv eller treningsutstyret. Denne varer en stund da man KUN trenger 1ml for optimalt grep. Varer til mer enn 150 ganger bruk. Vaskes enkelt bort med vann.

LES MER OG BESTILL HER


Flytende kalk


Dressinger  Vitaminer

Oppskrift  Vareautomattrust


FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

facebookInstagram

Betalingsmetoder
Salg

Utilgjengelig

Utsolgt