Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

FitStyle søker samarbeid med blogger

FitStyle er en nystartet nettbutikk som har ett mål om å kunne tilby det meste innenfor trening og livsstil. Som hoved distrubutør i Norge kan tilby det eksklusive treningsmerket FIBER som i disse dager har blitt kjempe populært verden over. Vi leter nå etter en samarbeidspartner/blogger som er glad i å inspirere andre med trening via sin blogg og som er glad i å teste nye produkter for oss og skrive om sin erfaring. Det er ingen krav om at det må være en ren treningsblogg men vi ønsker at personen har trening som en del av den.

Krav til bloggere: 

* Minst 16 år
* Minimum 500 daglige lesere

Kan dette være noe for deg så send oss en mail på post@fitstyle.no

Vi gleder oss til å høre fra deg :)

 

 

 

 


2 kommentarer

 • FitStyle.no

  Hei Tiril! Så koselig at du vil sjekke ut nettbutikken vår og at du har lagt igjen en kommentar :) Nettbutikken har kun vært åpen i litt over 2 uker så den er ikke blitt så kjent ennå ;) Vi skal følge med på deg vett så kanskje vi kan samarbeide ved en senere anledning. Ha en kjempe fin kveld du også! Mvh Team FitStyle

 • Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter

  FitStyle har jeg faktisk ikke hørt om før i dag, men nå må jeg jo selvfølgelig sjekke ut deres nettbutikk :-) Trening er (som oftest) en sunn hobby som mange flere burde hatt. Synd kravet er minimum 500 lesere daglig, men det er helt forståelig. Selv har jeg det kun når jeg skriver spesielle innlegg som fanger interessen til mange mennesker, men kanskje jeg sender dere en mail ved en senere anledning når min blogg, Instagram og Snapchat har vokst seg større :-)
  Ha en fortsatt fin kveld!

  Mvh. Tiril Sørensen
  www.Tirilns.blogg.no
  Instagram: FitnessbyTiril

Legg igjen en kommentarFØLG OSS PÅ INSTAGRAM #fitstyle_no
logo


Facebook    Instagram    Kontakt oss    Finn oss på kart

SALG

Utilgjengelig

Utsolgt