✓ ÅPENT KJØP I 30 DAGER ✓ LEVERING 1-4 DAGER ✓ FRI FRAKT O/1000,- ✓ PICK UP POINT & BUTIKK I LILLESTRØM
Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Bytte / Retur

FitStyle tilbyr våre kunder *30 dager åpent kjøp.

Retur
For å benytte deg av 30 dagers åpent kjøp så er det viktig at du først kontakter oss på e-post adresse post@fitstyle.no innen 30 dager etter at du mottok ordren. Når vi godkjenner retur så sender du oss varen/e i samme stand som da du mottok den. Husk å fylle ut returskjema HER som du legger ved i pakken.
Dersom det mangler emballasje, merkelapper, klærne er skittne osv vil det ikke bli godkjent. Returfrakten betales i sin helhet av kunden.

Refundering av penger
Når retur av vare/r er godkjent så betales pengene tilbake til samme konto som ble benyttet ved kjøp. Du vil motta en e-post når refunderingen er gjennomført.

Bytte
Dersom du ønsker å bytte en eller flere varer så kontakter du oss på e-post adresse post@fitstyle.no innen 30 dager etter at du mottok ordren. Når vi godkjenner bytte så sender du oss varen/e i samme stand som da du mottok den. Husk å fylle ut returskjema HER som du legger ved i pakken.
Dersom det mangler emballasje, merkelapper, klærne er skittne osv vil det ikke bli godkjent. Returfrakten betales i sin helhet av kunden.

Kreditt i butikk
Når retur av vare/r er godkjent så vil du motta en gavekort kode som du kan bruke til å bytte til en annen størrelse/farge eller i noe annet.

Ved ikke godkjent retur
Hvis din retur ikke blir godkjent blir du fakturert for returfrakt pluss gebyr på tilsammen 149 kroner før varen sendes tilbake til deg. Hvis returfrakten ikke blir innbetalt innen 14 dager blir varen å regne som FitStyle sin eiendom.

NB! Det er kundens ansvar for at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Om du velger en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er.

*30 dager åpent kjøp gjelder ikke: 
- Synlig brukte klær eller klær som ikke har alle sine orginale merkelapper og orginalembalasje satt på.
- Produkter der det er spesifisert i produktteksten at "Pakken ikke har returrett"
- Gavekort
- Forhåndssolgte produkter.
- Bestillinger av varer som ikke er lagerført.
- Pakker som kommer i retur til oss grunnet feil adresse, umerkede postkasser eller ufullstendig leveringsinformasjon. Sørg for at dette er i orden ved bestilling. Returfrakt må betales i sin helhet før kunde får tilsendt varen på nytt.

Reklamasjon
Ønsker du og reklamere på ett produkt så ta kontakt med oss så finner vi ut av dette sammens med vår leverandør. Spørsmål rundt garanti og reklamasjon kan sendes til post@fitstyle.no

Returadresse:
FitStyle AS
Storgata 9
2000 LILLESTRØM

SHOP BY BRANDS


merker


ikoner
Salg

Utilgjengelig

Utsolgt