✓ ÅPENT KJØP I 30 DAGER ✓ LEVERING 1-4 DAGER ✓ FRI FRAKT O/1000,-
Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Bytte, Retur og Angrerett

Hos FitStyle har du alltid 30 dagers bytte-, retur- og angrerett.

Krav for godkjennelse av bytte/returer/angrerett
Klærne kan selvfølgelig prøves på, men de kan ikke være synlig brukt. De må også ha alle sine orginale merkelapper og orginalemballasje satt på.

Retur og Angrerett
For å benytte deg av bytte-, retur- og angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 30 dager fra den dagen du mottok varen. Hvis fristen er utgått vil varen(e) faktureres med returfrakt pluss gebyr på tilsammen 149 kroner. Undertøy og bikiniunderdeler kan av hygeniske grunner ikke byttes/returneres. Sports BH som returneres MÅ være uten deodorantflekker/lukt. Returfrakten betales i sin helhet av kunden.

NB! Angreretten gjelder kun for forbruker og ikke bedriftskunder. 

Hvis du hever hele kjøpet vil du få tilbakebetalt varenes verdi, innen 14 dager etter at vi har mottatt din retur. Du vil få beskjed på e-post når din retur er ferdigbehandlet. Har du betalt med kort vil beløpet tilbakeføres direkte til det samme kortet du benyttet ved kjøp eller på din konto.

Slik bytter/returnerer du varen
Skriv ut og fyll ut returskjema HER og angi ordrenummer, navn og returårsak.
Legg skjema og varene du skal returnere i original emballasje med alle merkelapper hengende på.
Returner pakken på postkontoret. Returfrakten betales i sin helhet av kunden.

Returadresse:
FitStyle AS
Storgata 9
2000 LILLESTRØM

NB! Det er kundens ansvar for at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Om du velger en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er.

Refundering av penger
For å få tilbakebetalt hele beløpet må varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den.
Dersom det mangler emballasje, merkelapper, klærne er skittne osv er den ikke godkjent som retur. 

Hvis din retur ikke er godkjent blir du fakturert for returfrakt pluss gebyr på tilsammen 149 kroner før varen sendes tilbake til deg. Hvis returfrakten ikke blir innbetalt innen 14 dager blir varen å regne som FitStyle sin eiendom.

Reklamasjon
Ved reklamasjoner følger vi forbrukerkjøpsloven, som gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett, men dersom produktet er ment å vare vesentlig lenger enn to år, kan du klage i inntil fem år. Normalt vil et produkt bli byttet eller reparert, og skal skje innen rimelig tid. I noen tilfeller finnes det ingen bytteløsning til nytt produkt, det vil da bli løst ved en kreditering. Du slipper alle kostnader hvis produktet dekkes av reklamasjonsretten. Hvis det viser seg at feilen ikke dekkes av garanti eller reklamasjonsrett, vil det påløpe kostnader i forbindelse med undersøkelse og eventuell reparasjon. Ting som normalt ikke dekkes av reklamasjonsrett kan være slitasjeskader, uhell eller feil bruk.salg

TAGG OSS MED #FITSTYLE_NOSalg

Utilgjengelig

Utsolgt